Skräddarsydd industri & labbteknik

Från applikation till funktion

0 produkter / 0,00kr

Till varukorgen-ikon

0

Hem / Produkter / Vattenreningsutrustning

Vattenreningstekniker för alla behov

Med våra samarbetspartners kan vi erbjuda vattenreningsystem för produktion av alla klassers renvatten. 

Det rätta valet av passande vattenreningsenhet eller vattenreningssystem kan i många fall vara vägen till affärsframgång. 

Vi på Milmedtek bistår gärna med att hjälpa er med valet av vattenreningsutrustning eller ett helt reningssystem som bäst passar era kvalitetskrav och behov för renat vatten. Vi arbetar med flera tekniker varav de flesta system bygger på stegvis applicering av filter, omvänd osmos och avjonisering. För att kontakta oss vänligen se kontaktuppgifter nederst på alla sidor eller skicka en offertförfrågan i formuläret nederst var ni beskriver era behov..

Applikationer var renat vatten behövs

Vatten renat i olika grader krävs för en mängd olika applikationer och användningsområden, bland annat inom laboratorium och sjukvård, industri för sköljning, processer och pannor, för fjärrvärme både för cirkulation och för pannor, kylvatten i slutna system och livsmedel. Vi har också system för rening av havsvatten till dricksvatten och rening av vissa typer av kontaminerat vatten för industri. 

Läs mer om applikationer för renat vatten här!

Storskalig vattenrening >100 l/h

Vi har tekniken för att möta era reningsbehov inom många olika applikationsområden. 

Rent vatten till olika kvalitetsgrad är kritiskt inom många industrier, laboratorieverksamheter, forskning, livsmedelsproduktion, elektroniktillverkning, men också inom dricksvattenförsörjningen. Med system från Watera kan vi möta de allra flesta behov på ett kvalitetssäkert sätt. Lösningar vi kan leverera inkluderar: 

  • Omvänd osmos, för rening av dricksvatten till RO-vatten (5-20 µS/cm) eller för rening av havs-/sjövatten till dricksvatten för större förbrukare. 
  • EDI-system för produktion av stora volymer tekniskt rent vatten. 
  • Ultrafiltrering - mekanisk vattenrening med fina filter. 
  • UV-system för desinfektion av vatten.
  • Filtersystem för för eller efterbehandling av vatten för att avlägsna mineraler. 
  • Rening av specifikt förorenat vatten från industriella applikationer. 
  • Skräddarsydda lösningar för specifika vattenbehov. 

Läs mer om våra lösningar för storskalig vattenrening här!

Småskalig vattenrening <100 l/h

Omvänd osmos i kombination med jonbytestekniker, sterilfiltrering och UV-belysing 

Tillsammans med Watek s.r.o från Tjeckien kan vi erbjuda småskaliga vattenreningssystem för mer eller mindre alla renvattenbehov. Från små behov med utrustningar som producerar 5 liter i timmen upp till mindre industrilösningar upp till 100liter renat vatten i timmen. Slutkvaliteten på det producerade vattnet anpassas efter behoven, normalt 2-5µS/cm, under 1 µS/cm eller under 0,1µS/cm. 

Läs mer om vattenreningstekniker och applikationer här! Fördjupande information om tekniker, ämnen som finns i vatten och hur renvatten definieras..

Läs mer om produkter för småskalig tillverkning av renvatten här, <100 l/h!

Kontakta oss / Information

MILMEDTEK AB  |  Tennvägen 1, 371 50 Karlskrona  |  E-post: mail@milmedtek.se

Telefon: +46 455 332 770

Milmedtek hanterar personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning GDPR, se vår integritetspolicy här: Integritetspolicy

© Milmedtek AB  2024 |  » Om cookies