Skräddarsydd industri & labbteknik

Från applikation till funktion

0 produkter / 0,00kr

Till varukorgen-ikon

0

Hem / Produkter / Vattenreningsutrustning

Vattenreningstekniker för alla behov

Med våra samarbetspartners kan vi erbjuda vattenreningsystem för produktion av alla klassers renvatten. 

Det rätta valet av passande vattenreningsenhet ellervattenreningssystem kan i många fall vara vägen till affärsframgång. 

Vi på Milmedtek bistår gärna efter bästa förmåga, tillsammans med Watek, med att hjälpa dig med valet av en reningsenhet eller ett helt reningssystem som bäst passar dina kvalitetskrav för renat vatten. Alla presenterade enheter bygger på stegvis applicering av den mest avancerade kunskapen inom teknikområdet omvänd osmos. Det är dessutom samtidigt viktigt att ta i beaktade kundkunskap om rent och ultrarent vatten i laboratorier inom olika yrken (kemi, mikrobiologi etc.). Baserat på dessa preferenser har dessa system utvecklats och förbättrats både vad gäller variation i funktion och produktionskapacitet (modulär design) samt så har servicen förenklats. Att förbättra noggrannheten i mätningen av enskilda parametrar är en självklarhet, särskilt vad gäller produktens, renvattnets, specifika konduktivitet (resistivitet).

Trots all ingående information som visas här på sidan om tekniker och möjligheter är konsultation av vår personal fortfarande det bästa sättet att få dina eventuella frågor angående kraven på behandlat vattenkvalitet besvarade. Att ha koll på matarvattnets kvalitet är nödvändigt för att avgöra om eventuell förstegsrening eller avkalkning krävs, till exempel. För att kontakta oss vänligen se kontaktuppgifter nederst på alla sidor eller skicka en offertförfrågan.

Vattenreningssystem från Watek: Avancerad vattenrening

Omvänd osmos i kombination med jonbytestekniker, sterilfiltrering och UV-belysing 

Tillsammans med Watek s.r.o från Tjeckien kan vi erbjuda vattensystem för mer eller mindre alla renvattenbehov. Från små behov med utrustningar som producerar 3 liter i timmen upp till industrilösningar som uppfyller GMP med över 20 kubikmeter vatten i timmen. Slutkvaliteten på det producerade vattnet anpassas efter behoven, normalt 2-5µS/cm, under 1 µS/cm eller tekniskt rent vatten 0,055µS/cm. 

Läs mer om Wateks reningstekniker här! Fördjupande information om tekniker, ämnen finns i vatten och hur renvatten definieras.

.

Läs mer om Wateks produkter för renvatten här!

Vattendestillering

Vattendestillering är en klassisk metod för produktion av renvatten. Milmedtek erbjuder två serier med vattendestillatorer med produktion från 3,5 l/h upp till 12 l/h. Vattenrening med destillering är mer energikrävande och förbrukar mer vatten jämfört med vattenrening baserat på omvänd osmos (Watek här ovan), men är samtidigt driftsäker och passar i många applikationer väl som metod för rening av vatten till ca. 3-5 µS/cm. 

Läs mer om våra vattendestillatorer här!
Kontakta oss / Information

MILMEDTEK AB  |  Tennvägen 1, 371 50 Karlskrona  |  E-post: mail@milmedtek.se

Telefon: +46 455 332 770

Milmedtek hanterar personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning GDPR, se vår integritetspolicy här: Integritetspolicy

© Milmedtek AB  2023 |  » Om cookies