Skräddarsydd industri & labbteknik

Från applikation till funktion

0 produkter / 0,00kr

Till varukorgen-ikon

0

Specialanpassade renrumsugnar skräddarsydda för er applikation. 

Renrumsugnar med temperaturer upp till 300°C

Hobersals renrumsugnar byggs in i väggen på ert renrum för att fläktar och ej nödvändig elektronik ska kunna placeras utanför renrummet. Ugnen har också ett inbyggt HEPA-filter för att kunna säkerställa en ren miljö. 
Ugnen anpassas utifrån era behov och går att exempelvis få med två dörrar - en utanför och en inuti renrummet för att torrsterilisera/Värmebehandla allt som introduceras in i den rena miljön. Under dessa förhållanden går ugnen inte att öppna förrän processen är klar. 

Givetvis går det även att få en renrumsugn med endast en dörr inifrån renrummet. 

Hobersal har tidigare designat och byggt renrumsugnar som uppfyller 21CFR11 - där varje användare får en unik kod till systemet. Mjukvaran loggar varje körning, med användarspecifik kod och temperaturer under värmebehandlingen för att säkerställa att allt gått rätt till. 

Behöver du en ugn som klarar temperaturer över 300 °C? Har ni andra krav och önskemål? Kontakta oss så ser vi vad vi kan erbjuda! 

Kontakta oss på mail@milmedtek.se med era specifika önskemål så påbörjar vi gärna processen att tillsammans med Hobersal skräddarsy en renrumsugn åt er!
Kontakta oss / Information

MILMEDTEK AB  |  Tennvägen 1, 371 50 Karlskrona  |  E-post: mail@milmedtek.se

Telefon: +46 455 332 770

Milmedtek hanterar personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning GDPR, se vår integritetspolicy här: Integritetspolicy

© Milmedtek AB  2024 |  » Om cookies