Skräddarsydd industri & labbteknik

Från applikation till funktion

0 produkter / 0,00kr

Till varukorgen-ikon

0

Hem / Produkter / Autoklavering & Sterilisering / Försegling sterilpåsar / Millseal+ manual - Manuell förseglingsapparat

Garanterat tät förslutning garanterar varande sterilitet efter autoklavering

Millseal+ termisk förseglingsapparat är utrustad med elektronisk kontroll på förseglingsparmetrarna (tid och temperatur) och som ger en 12 mm bred försegling, bredare och starkare än kraven från myndigheterna. Dessutom ger Millseal+ information visuellt och med ton om effektiviteten för förseglingsprocessen.

Konstant hög prestanda

Automatisk justering av temperaturen ger en optimerad värmekontroll i förseglingszonen, detta gör att prestandan hos Millseal+ inte avtar med tiden. De är dessutom utrustade med överhettningsskydd och har ett automatiskt energisparläge.

Ergonomisk och praktisk design

Millseal+ termiska förseglingsapparater kombinerar användarvänlighet med hög tillförlitlighet. Positioneringssystemet håller påsen på plats och säkerställer att inte påsrullen rullar ihop sig, detta ger raka snitt påse efter påse utan spill.

Tillbehör / relaterade produkter

Inga produkter hittades

Kontakta oss för för offert och personlig rådlivning!

För våra mer avancerade produkter vill vi hålla personlig dialog och skriva personliga offerter för att ni ska kunna vara så trygga i er investering som möjligt. 

Klicka på knappen för offertförfrågan ovan och fyll i era uppgifter så återkommer vi snarast, eller kontakta oss direkt:

E-post: mail@milmedtek.se
Telefon: 0455-332 770

Telefontid 08.00-16.30

Leasing anpassad för er:

Vi erbjuder fördelaktiga leasingalternativ via Wasa Kredit för att sprida ut investeringen under ett par års tid. Köp den därefter för restvärdet (normalt 5 % av normalt inköpspris). Kontakta oss!

Kontakta oss / Information

MILMEDTEK AB  |  Tennvägen 1, 371 50 Karlskrona  |  E-post: mail@milmedtek.se

Telefon: +46 455 332 770

Milmedtek hanterar personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning GDPR, se vår integritetspolicy här: Integritetspolicy

© Milmedtek AB  2024 |  » Om cookies