Skräddarsydd industri & labbteknik

Från applikation till funktion

0 produkter / 0,00kr

Till varukorgen-ikon

0

Hem / Lediga Tjänster

Lediga Tjänster

Just nu söker vi en teknisk ingenjör:

Har du ett tekniskt intresse och är villig att lära dig en spännande och nischad bransch? Då har vi jobbet för dig!

Vi är ett tekniskt företag med inriktning mot laboratorier, industri och sjukvård. Vi har ett brett utbud av system vilket gör att ingen dag blir den andra lik. Våra kunder finns i hela landet från norr till söder. Vi är ett företag med lång erfarenhet och är ett ungt gäng med bred utbildning och kompetens. Vi söker nu en tekniker eller ingenjör till vår serviceavdelning med fokus på förebyggande och avhjälpande underhåll, installationer och valideringar.

Vi söker dig som har en teknisk eller ingenjörsutbildning gärna med erfarenhet inom el, it eller vvs. Erfarenhet från likande arbete eller ingenjörsutbildning är meriterande.

Hos oss blir du en del i vår gemenskap och kommer att få kunskap inom många olika segment och bred erfarenhet. Du kommer att utgå från vårt kontor i Karlskrona och kommer regelbundet att göra besök hos våra kunder, resor förekommer i tjänsten och därför är B-körkort är ett krav. Våra leverantörer är placerade runt om i världen och därför är engelska och svenska i både tal och skrift nödvändigt.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till rekrytering@milmedtek.se

Kontakta oss / Information

MILMEDTEK AB  |  Tennvägen 1, 371 50 Karlskrona  |  E-post: mail@milmedtek.se

Telefon: +46 455 332 770

Milmedtek hanterar personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning GDPR, se vår integritetspolicy här: Integritetspolicy

© Milmedtek AB  2023 |  » Om cookies