Skräddarsydd industri & labbteknik

Från applikation till funktion

0 produkter / 0,00kr

Till varukorgen-ikon

0

Hem / Lediga Tjänster

Lediga Tjänster

Hos oss på Milmedtek är vi alltid på jakt efter ny och kompetent personal. Ni kan därför se våra lediga tjänster här nedan. Om ni inte finner någon intressant tjänst är ni alltid välkomna att skicka en spontanansökan till rekrytering@milmedtek.se

Utesäljare Milmedtek Karlskrona

Älskar du försäljning, kundvård och att utveckla affärer? Då ska du söka denna tjänst!

Milmedtek är en av Sveriges ledande leverantörer av förbrukningsvaror, autoklavsystem och labbutrustning. Vi tar nu nästa steg i vår föryngringsprocess och satsning framåt genom att anställa ytterligare en säljare till vårt team.

Vi söker dig som vill vara med och ta Milmedtek till nästa nivå. För att klara det behöver vi medarbetare som vill vara med och bidra med sina kunskaper och med sitt engagemang. Milmedtek handlar om människor, människor som trivs i sin roll och vill göra det där lilla extra. Vi tror att det är den inställningen som får kunden att komma tillbaka till oss gång efter gång.

 Vi erbjuder

Vi har sedan starten 1997 alltid haft kunden i fokus och levererat produkter i världsklass på den svenska och nordiska marknaden inom Diagnostik, autoklavering och labb.

Hos oss säljer du inte bara produkter, du erbjuder också våra kunder effektiva servicelösningar och tjänster som skapar värde i deras processer.

Om rollen

Vi söker dig som vill vara med och ge våra kunder bästa tänkbara service och stödja dem med kvalificerad rådgivning i fält. Våra kunder är privata labb, industrier och landsting.

Hos oss blir du en del av vårt säljteam med inriktning på förbrukningsvaror och analysutrustning. För kunden är vi som bäst då vi samarbetar. Med vårt stora sortiment får du chans att arbeta med kunniga kollegor inom fler segment och roller.

Du kommer att arbeta med alla de uppgifter som förekommer i en säljprocess och det förväntas att du tar eget ansvar och initiativ och vill vara med på vår resa att utveckla Milmedtek mot nya framgångar. Din huvudsakliga uppgift är att fortsätta utveckla vår försäljning av förbrukningsvaror samt analysutrustning.

Om dig

Vi söker dig som är öppen, ansvarfull, lösningsorienterad och som gillar att jobba mot uppsatta mål. För att ge våra kunder bra service är det viktigt att du gillar att samarbeta. Vi arbetar tillsammans på Milmedtek för att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder.

Ditt engagemang, inställning och kompetens ska bidra till vårt kundlöfte – Skräddarsydd labb och industriteknik, från applikation till funktion. Din bakgrund kan variera men meriterande är om du har jobbat med personlig försäljning och/eller har erfarenhet av en liknande roll. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper och engagemang. Intresse och nyfikenhet är exempel på egenskaper som vi uppskattar.

Vi ser gärna att du har utbildning inom sjukvård, biomedicinsk analytiker eller likvärdigt. Erfarenhet från liknande uppdrag är meriterande. Resor och kundbesök är en stor del av arbetet och du ska därför vara beredd på att övernattningar kommer att ske.

B-körkort är ett krav.

Placering: Södra delen av Sverige.

Arbetsområde: Hela Sverige

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tobias Sundblad via rekrytering@milmedtek.se

Ansökan

Vi ser både kvinnliga och manliga sökande.

Sista ansökningsdag: 1/6-2021

Vi kommer att göra urval och intervjuer löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan slutdatumet.

Välkommen med din ansökan via rekrytering@milmedtek.se där vi gärna vill ha en kort presentationsfilm, CV och Personligt brev.

Kontakta oss / Information

MILMEDTEK AB  |  Tennvägen 1, 371 50 Karlskrona
E-post: mail@milmedtek.se

Telefon: +46 455 332 770

Milmedtek hanterar personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning GDPR, se vår integritetspolicy här: Integritetspolicy

© Milmedtek AB  2020 |  » Om cookies