0 produkter / 0,00kr

Till varukorgen-ikon

0

Hem / Produkter / Diskdesinfektorer / Tethys / Diskdesinfektorer Tethys - 3 modeller 45-60 cm breda

En korrekt återställningsprocess för kirurgiska instrument kan endast uppnås av successiva steg med diskning, desinfektering och torkning. För att säkerställ att säkerhetskraven uppfylls så kräver varje steg tid, dedikation och nogräknad uppmärksamhet.

Svaret på hur bästa möjliga resultat uppnås men mista möjliga ansträngning är den senaste serien Tethys diskdesinfektorer: Komplett automatiserade system som garanterar perfekt rengöring av instrument och högsta klassens desinfektering, samtidigt som det säkerställs komplett skydd för operatörerna och eliminering av möjliga procedurfel.

De termiska diskdesinfektorerna i Tethys-serien säkerställer helt automatiskt en komplett rengöring och djupgående desinfektering av instrument, samtidigt som de ger komplett användarskydd och eliminerar möjliga hanteringsfel. Modeller med bredd på 45 eller 60 cm finns och alla är anpassade för anslutning under bänk och är frontmatade.

Säkerhet

Den senaste serien Tethys är helt utvecklad enligt standard EN 15883. Detta innebär att de uppfyller de senaste kraven vad gäller diskning och desinfektion, samt säkerställer att diskcyklerna kan kontrolleras, verifieras och repeteras.

Teknik

Tethys diskdesinfektorer är utrustade med ett avancerat driftsystem med vilket temperaturen på vattnet konstant kan övervakas och hållas inom gränsvärden. Detta garanterar en effektiv process helt med den last som desinfekteras i fokus.

Spårbarhet

Standarden EN 15883 kräver komplett kontroll över de termiska desinfektionsprocesser som utförs. För att uppnå detta kan Tethys diskdesinfektorer kopplas antingen till en skrivare (option) eller till en dator, dit komplett detaljerade rapporter över alla aktuella parametrar kan exporteras.

Prestanda

Diskkammaren har stor kapacitet, två utdragbara korgar, ångkondensator modell eco-slim, många programalternativ, lättförstådd kontrollpanel och både visuell och akustisk indikation på programslut. Detta säkerställer enkel hantering och prestanda i världsklass.

Tillförlitlighet

Diskkammaren är tillverkad i rostfritt stål klass AISI 316L och är utrustad med flödesmätare för korrekt dosering av diskmedel, nivåsensorer, timer, mjukstartsfunktion för att undvika termisk chock på lasten och ett antal reningsfilter, funktioner som tillsammans gör att Tethys har svårslagen tillförlitlighet.

Värde

Automation av disknings- och desinfekteringsprocesserna ger minskad risk för kontaminering, sparar tid och frigör resurser till annat arbete. En Tethys diskdesinfektor tillsammans med de stora utbudet med tillbehör som finns tillgängligt kommer att bli en värdefull tillgång.

Lucklåsningssystem

Luckan är utrustad med ett elektromagnetiskt lås som gör att den inte kan öppnas under programkörning. Då ett program är slutfört öppnas luckan automatiskt så att kondensbildning på lasten undviks.

Ångkondensator

Den integrerade ångkondensatorn eliminerar snabbt den mättade ånga som bildas under desinfektionsfasen så att kondensbildning på lasten undviks.

Skirvare

Spårbarhet över disknings- och desinfekteringscykler är ett nödvändigt krav som bevis på att en körning utförts korrekt. Skrivaren (option) blir därför ett användbart tillbehör för att spara processdata i utskriven form.

Peristaltisk pump

Tethys diskdesinfektorer är utrustade med två peristaltiska pumpar med noggranna sensorer för fullständigt kontroll över doseringen av diskmedel och neutraliseringsmedel. Detta system garanterar repeterbarhet cykel efter cykel, helt automatiskt.

Djupgående torkning

Tethys modell D60 är utrustad med högeffektiv fläkttorkning.

Systemet består av en värmare i kombination med en kraftfull fläkt som cirkulerar varm HEPA-filtrerad luft i diskkammaren.

Processtyrning

Tethys diskdesinfektorer är utrustade med två temperatursensorer med hög noggrannhet för styrning av disk- och desinfektionscyklerna. A0-parametern kan kontrolleras i realtid (visas på displayen) och om systemet är anslutet till en skrivare kommer denna data att vara inkluderad i rapporten som skrivs vid slutförd cykel.

Dimensioner

Tethys kommer i två bredder beroende på modell: Tethys T45 har en bredd på 45 cm och Tethys D60/T60 har en bredd på 60 cm. Dessa diskdesinfektorer är designade för att anslutas under en bänk och kommer att passa in i de flesta steriliseringsutrymmen.

Tillbehör / relaterade produkter

Inga produkter hittades

Kontakta oss för för offert och personlig rådlivning!

För våra mer avancerade produkter vill vi hålla personlig dialog och skriva personliga offerter för att ni ska kunna vara så trygga i er investering som möjligt. 

Klicka på knappen för offertförfrågan ovan och fyll i era uppgifter så återkommer vi snarast, eller kontakta oss direkt:

E-post: mail@milmedtek.se
Telefon: 0455-332 770

Telefontid 08.00-16.30

Leasing anpassad för er:

Vi erbjuder fördelaktiga leasingalternativ via Wasa Kredit för att sprida ut investeringen under ett par års tid. Köp den därefter för restvärdet (normalt 5 % av normalt inköpspris). Kontakta oss!

Kontakta oss / Information

MILMEDTEK AB  |  Tennvägen 1, 371 50 Karlskrona
E-post: mail@milmedtek.se

Telefon: +46 455 332 770

Milmedtek hanterar personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning GDPR, se vår integritetspolicy här: Integritetspolicy

© Milmedtek AB  2020 |  » Om cookies