Skräddarsydd industri & labbteknik

Från applikation till funktion

0 produkter / 0,00kr

Till varukorgen-ikon

0

Hem / Produkter / UV222 - Far UV-C 222 nm - Framtidens desinfektionsteknik / UV222™ - Säker desinfektion för ambulanser och hissar

Med UV222™ från danska UV Medico kan virus, inklusive Coronaviruset Covid-19, bakterier och andra patogener bekämpas med effektivt Far UV-C-ljus med människor närvarande. Tack vare en unik lampa och våglängdsfilter hålls ljuset på 222 nm, en våglängd som är ytterst effektiv mot smittbärare med ofarlig för människor och djur. Med avancerad styrning och professionell installation hålls ljuset helt inom alla strålskyddskrav.

Denna modell är speciellt framtagen för att flytta in de positiva fördelarna med smittsäkring med UV222 i ambulanser, patienttrasporter, hissar och andra trånga utrymmen där det kan förekomma en risk för att patogener smittar via luft eller ytor. UV222 inaktiverar effektivt alla smittoämnen i utandningsluft och kan användas i hissar fulla med människor, aktivt smittskydd kontinuerligt som både tar mikrober i utandningsluft utan också inaktiverar alla smittoämnen på ytor som ljuset när. Denna modell är framtagen för att klara vibrationer och är godkänd inom EU för installation i ambulanser.

UV222 kräver alltid professionell installation, begär en offert med knappen ovan för att få en skräddarsydd lösning för era unika behov! 

Tillbehör / relaterade produkter

Inga produkter hittades

Kontakta oss för för offert och personlig rådlivning!

För våra mer avancerade produkter vill vi hålla personlig dialog och skriva personliga offerter för att ni ska kunna vara så trygga i er investering som möjligt. 

Klicka på knappen för offertförfrågan ovan och fyll i era uppgifter så återkommer vi snarast, eller kontakta oss direkt:

E-post: mail@milmedtek.se
Telefon: 0455-332 770

Telefontid 08.00-16.30

Leasing anpassad för er:

Vi erbjuder fördelaktiga leasingalternativ via Wasa Kredit för att sprida ut investeringen under ett par års tid. Köp den därefter för restvärdet (normalt 5 % av normalt inköpspris). Kontakta oss!

Kontakta oss / Information

MILMEDTEK AB  |  Tennvägen 1, 371 50 Karlskrona  |  E-post: mail@milmedtek.se

Telefon: +46 455 332 770

Milmedtek hanterar personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning GDPR, se vår integritetspolicy här: Integritetspolicy

© Milmedtek AB  2023 |  » Om cookies