Hem / UV222™ - För inomhusanvändning med 60 graders ljusfält

Med UV222™ från danska UV Medico kan virus, inklusive Coronaviruset Covid-19, bakterier och andra patogener bekämpas med effektivt Far UV-C-ljus utan att man behöver lämna lokalen. Tack vare en unik lampa och våglängdsfilter hålls ljuset på 222 nm, en våglängd som är ytterst effektiv mot smittbärare med ofarlig för människor och djur. Med avancerad styrning och professionell installation hålls ljuset helt inom alla strålskyddskrav.

Läs mer om UV222 på produktsidorna i menyn till vänster eller se produktkatalogen som går att ladda ner här ovanför. 

UV222 kräver alltid professionell installation, begär en offert med knappen ovan för att få en skräddarsydd lösning för era unika behov!

Tillbehör / relaterade produkter

Inga produkter hittades

Kontakta oss för för offert och personlig rådlivning!

För våra mer avancerade produkter vill vi hålla personlig dialog och skriva personliga offerter för att ni ska kunna vara så trygga i er investering som möjligt. 

Klicka på knappen för offertförfrågan ovan och fyll i era uppgifter så återkommer vi snarast, eller kontakta oss direkt:

E-post: mail@milmedtek.se
Telefon: 0455-332 770

Telefontid 08.00-16.30

Leasing anpassad för er:

Vi erbjuder fördelaktiga leasingalternativ via Wasa Kredit för att sprida ut investeringen under ett par års tid. Köp den därefter för restvärdet (normalt 5 % av normalt inköpspris). Kontakta oss!

 E-post: mail@milmedtek.se

Tennvägen 1, 371 50 Karlskrona

 Telefon: +46 455 332 770 

Milmedtek hanterar personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning GDPR, se vår integritetspolicy här: Integritetspolicy

© Milmedtek AB  2024 |  Om cookies