0 produkter / 0,00kr

Till varukorgen-ikon

0

Hem / Produkter / Termostatbad & Cirkulatorer / Vattenbad utan cirkulation

Vattenbad utan cirkulation

Platseffektiva modeller tack vare att cikulationspump är ersatt med värmare på karets utsidor

NB-serien vattenbad, 4, 7 eller 15 liter utan cirkulation (NB-serien)

NB-serien vattenbad utan cirkulationssystem är utvecklade för att användas inom mikrobiologi-, forsknings och industrilaboratorier i de flesta sammanhang då ett vattenbad som inte har kylfunktion krävs. Perfekt temperaturuniformitet och noggrann temperaturkontroll ner till 0,1°C.

Det inställningsbara mikroprocessorstyrda kontrollsystemet säkerställer en mycket exakt temperaturkontroll av vattnet samtidigt som det är mycket lätt att ställa in. Vid avslutad tidsbegränsad cykel avger systemet en ton.

Karet i vattenbaden är pressat i ett stycke av rostfritt stål vilket ger det en mycket lång livslängd och underlättar rengöring. Det finns inga skarpa vinklar i karet, vilket kraftigt minskar risken för kontamination.

Värmarna är av plattyp och är placerade på tre sidor om karet, detta tillsammans med avancerad mikroprocessorstyrning och en trelagers isolering med glasull, aluminium och en luftspalt gör att temperaturhomogeniteten är utmärkt och mycket stabil.

Vinklad front skyddar kontrollpanelen mot spill och gör den mer synlig och lättåtkomlig.

Eftersom att värmarna är placerade på utsidan av karet och att det heller inte finns någon cirkulationspump i det så är arbetsytan i stort lika stor som karet. Detta sparar värdefullt bänkutrymme.

Säkerhetstermostat mot överhettning som standard samt mikroprocessorstyrt kontrollsystem med larm mot för höga temperaturer.

I botten av karen finns avlopp till en slang som går att dra ut på baksidan av vattenbadet vilket gör det mycket enkelt att tömma på vatten.

Stort utbud av lock samt rör-, flask- och kolvställ.

Kontakta oss / Information

MILMEDTEK AB  |  Tennvägen 1, 371 50 Karlskrona
Fax: +46 455 332 671, Mail: mail@milmedtek.se

Telefon: +46 455 332 770

Milmedtek hanterar personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning GDPR, se vår integritetspolicy här: Integritetspolicy

© Milmedtek AB  2018 |  » Om cookies