Hem / Service

Vi på Milmedtek AB erbjuder kvalificerad teknisk service och underhåll av  laboratoriesystem

Köp kvalitetsutrustning inom laboratorieteknik, steriliseringsteknik och medicinteknik via oss. Vi har egen serviceorganisation och eget serviceansvar för alla våra produkter.

Vi kan hantera hela eller delar av ert servicebehov och även fungera som en extra resurs som hjälper er att kapa topparna när belastningen blir för stor.

Milmedtek underhåller, reparerar och validerar all typ av industri och laboratorieteknisk utrustning som finns i vårt sortiment. Vi utför även extern validering av diskdesinfektor enligt ISO 15883, Autoklaver enligt ISO 17665 och temperaturmätning av er utrustning med eller utan fuktighet.

Tack vare våra egna tekniker kan ni som kund känna er trygga med att ni alltid får snabb och effektiv support för att er utrustning ska få så korta stillestånd som möjligt. Vi erbjuder service från enstaka besök till löpande serviceavtal.

Tveka inte att kontakta oss via formuläret nedan om ni önskar offert på enstaka utrustningar alternativt ett skräddarsytt avtal för hela ert labb.

Felanmälan görs via formuläret nedan alternativt till vår växel, 0455- 33 27 70.

 E-post: mail@milmedtek.se

Tennvägen 1, 371 50 Karlskrona

 Telefon: +46 455 332 770 

Milmedtek hanterar personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning GDPR, se vår integritetspolicy här: Integritetspolicy

© Milmedtek AB  2024 |  Om cookies