0 produkter / 0,00kr

Till varukorgen-ikon

0

Hem / Service

Vi på Milmedtek AB erbjuder kvalificerad teknisk service och underhåll av  laboratoriesystem

Köp kvalitetsutrustning inom laboratorieteknik, steriliseringsteknik och medicinteknik via oss. Vi har egen serviceorganisation och eget serviceansvar för alla våra produkter.

Vi kan hantera hela eller delar av ert servicebehov och även fungera som en extra resurs som hjälper er att kapa topparna när belastningen blir för stor. 

Vårt vinnande koncept är att fungera som er förlängda arm ut mot kunden. Genom detta skapas en kostnadseffektiv serviceorganisation som ger tid och resurser över till er egen kärnverksamhet. 

Att alltid sätta kunden i centrum och hantera era kunder på ett professionellt och flexibelt sätt är självklart för oss. Vi vänder oss till leverantörer av medicinteknisk och diagnostisk utrustning, laboratorieutrustning och biotech, men även direkt till hälsocentraler, testcentra och företagshälsovård med mera i hela Sverige. Vi erbjuder service på plats hos kund eller på vår serviceverkstad i Karlskrona. 

Milmedtek erbjuder också ett brett utbud av laboratorie- och medicintekniska produkter, se produkter.

Vi strävar efter att uppfylla just dina laboratorietekniska/medicintekniska behov.

Kontakta oss / Information

MILMEDTEK AB  |  Tennvägen 1, 371 50 Karlskrona
E-post: mail@milmedtek.se

Telefon: +46 455 332 770

Milmedtek hanterar personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning GDPR, se vår integritetspolicy här: Integritetspolicy

© Milmedtek AB  2020 |  » Om cookies