0 produkter / 0,00kr

Till varukorgen-ikon

0

Hem / Produkter / Inkubatorer / Kylinkubatorer

Kylinkubatorer

Inkubatorer med kylning och värmning, idealiska för att hålla exakt temperatur nära normal rumstemperatur eller lägre.

Kylinkubatorer används inom många branscher och för många ändamål. I alla applikationer där temperering till temperatur samma som eller under rumstemperatur med hjälp av luft är aktuellt har kylinkubatorn sin givna roll. Den last eller de prover som tempereras i en kylinkubator utsätts endast luftburen temperering, det vill säga de förblir torra och rena samt lagringen sker helt flexibelt på hyllplan i kammaren.

ES-serien kylinkubatorer 120 eller 252 liter, med fläktcirkulation

ES-serien kylinkubatorer är designade för inkubation, frysning, torkning och tester vid temperaturer mellan -10°C och +60°C. Systemen är mycket stabila i temperatur och lämpar sig väl för de flesta applikationer inom biologi, zoologi och botanik, samt kvalitetskontroll inom läkemedels-, livsmedels- och kosmetikaindustrin.

IL-A-serien kylinkubatorer, 162 eller 254 liter, luftmantlade

Speciellt designade för optimal temperaturkontroll med minimal provkontamination orsakad av luftcirkulation (korskontaminering). Tack vare luftmantel och kyl- och värmesystemets placering i luftmanteln sker cirkulation i kammaren endast med naturlig luftkonvektion, dvs. med ytterst varsam temperering av lasten. Temperaturer mellan +4°C och +60°C. Fluktuation ±0,2°C och variation ±0,5°C vid 25°C.

IL-A-serien kylinkubatorer, 162 eller 254 liter, effektiv fläktcirkulation

IL-serien kylinkubatorer är designade för inkubation inom bland annat mikrobiologi, hematologi, klinisk forskning och life science. Intern luftcirkulation med fläkt ger snabb och noggrann temperering av lasten. Temperaturer mellan 0°C och +60°C. Fluktuation ±0,1°C och variation ±0,5°C vid 25°C.

ILP-serien kylinkubatorer, personliga system 14 eller 48 liter med peltierkylning

Kompakta och staplingsbara, energieffektiva och tillförlitliga inkubatorer som använder peltierkylning istället för en kompressor för kylning av lasten till temperaturer under rumstemperatur. Temperaturer mellan 15°C under rumstemperatur och +40°C. Fluktuation ±0,1°C och variation ±0,5°C vid 25°C.

ES -serien kylinkubator 120 eller 252 liter (ES-serien)

ES-serien kylinkubatorer är designade för inkubation, frysning, torkning och tester vid temperaturer mellan -10°C och +60°C. Systemen är mycket stabila i temperatur och lämpar sig väl för de flesta applikationer inom biologi, zoologi och botanik, samt kvalitetskontroll inom läkemedels-, livsmedels- och kosmetikaindustrin.

IL-A-serien kylinkubatorer med luftmanuel, naturlig luftcirkulation (IL-A-Jeio)

Välj mellan 2 modeller 162 eller 254 liter. Luftmantlat system, specialdesignat för optimal temperaturkontroll och minimal korskontamination mellan prover som orsakas av extern luft kommer in. Temperatur från +4°C upp till +60°C. Programmerbara med upp till 9 temperatursteg och max 200 cykler med mjukvara till PC.

IL-serien kylinkubatorer. Stabil lågtemperaturinkubering med tyst kylsystem (IL-Jeio)

Välj mellan 2 modeller 150 eller 244 liter. Intern fläktcirkulation. Temperatur från 0°C upp till +60°C. Programmerbara med upp till 9 temperatursteg och max 200 cykler med mjukvara till PC.

LI-P-serien små kylinkubatorer med peltierkylning (IL-P-Jeio)

Välj mellan 2 modeller, 14 eller 48 liter. Kompakta, staplingsbara och energieffektiva inkubatorer som är mycket tillförlitliga. Använder peltierteknik för kylning. Temperatur från omgivande temperatur minus 15°C upp till +40°C. Programmerbara med upp till 9 temperatursteg och max 200 cykler med mjukvara till PC.

Kontakta oss / Information

MILMEDTEK AB  |  Tennvägen 1, 371 50 Karlskrona
E-post: mail@milmedtek.se

Telefon: +46 455 332 770

Milmedtek hanterar personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning GDPR, se vår integritetspolicy här: Integritetspolicy

© Milmedtek AB  2020 |  » Om cookies