Offertförfrågan

Tack för att du visar intresse i våra produkter!

Fyll i fältet till höger för att skapa en offertförfrågan som skickas till mail@milmedtek.se så att vi kan återkomma till dig med en offert på den produkt / de produkter som du/ni söker. 

Beskriva gärna dina/era behov och önskemål i meddelandefältet nederst. En länk kommer att bifogas mailet som visar vilken produkt som du/ni önskar offertförfrågan på, dvs. den produkt vars Offerförfrågan-knapp trycktes. Andra produkter som du/ni tittat på tidigare visas inte, så har du/ni intresse i andra produkter beskriv dem i så fall i meddelandefältet så inkluderar vi dem när vi återkommer till dig.

Vi har långvarig erfarenhet från både den medicintekniska marknaden och laboratoriesektorn, samt många års erfarenhet av biotech och forskning. Vi har också kontakter med många leverantörer av specialanpassad utrustning och kan leverera kundanpassade lösningar.

Med vårt breda produktsortiment har vi förhoppningsvis just den utrustning du söker för dina behov.

Specificera gärna din förfrågan i meddelandefältet nederst så att vi får en detaljerad bild av vad du/ni vill ha och vad du/ni ska använda utrustningen till så återkommer vi så fort vi kan med vad vi kan erbjuda. 

Inkludera gärna information om: Storlek, volym, temperatur-/luftfuktighetsspann, hastighet, funktion, användningsområde och dylikt. Vi hanterar alla inskickade uppgifter enligt gällande personuppgiftslagstiftning, se gärna vår integritetspolicy i sidfoten på sidan.

Det går också bra att kontakta oss direkt via mail: mail@milmedtek.se eller genom att ringa:  +46 455 332 770.

 E-post: mail@milmedtek.se

Tennvägen 1, 371 50 Karlskrona

 Telefon: +46 455 332 770 

Milmedtek hanterar personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning GDPR, se vår integritetspolicy här: Integritetspolicy

© Milmedtek AB  2024 |  Om cookies