0 produkter / 0,00kr

Till varukorgen-ikon

0

Hem / Produkter / Inkubatorer / Kylinkubatorer / ES -serien kylinkubator 120 eller 252 liter

ES-serien kylinkubatorer är designade för inkubation, frysning, torkning och tester vid temperaturer mellan -10°C och +60°C. Systemen är mycket stabila i temperatur och lämpar sig väl för de flesta applikationer inom biologi, zoologi och botanik, samt kvalitetskontroll inom läkemedels-, livsmedels- och kosmetikaindustrin.

Hela systemet, chassi och kammare är tillverkat i rostfritt stål, chassit är epoxi-polyesterpulverlackerat. Systemen är isolerade med injekterat högdensitets poluretanskum för att klara stabila låga och höga temperaturer samt växlingar mellan dessa. Fönstret i luckan är i treglasutförande för bästa isolering samt så är innerglaset antikondensbehandlat och det yttre är skyddat mot UV-ljus. Magnetisk packning runt dörren eliminerar luftläckage och garanterar komplett tät stängning av luckan.25 mm accessport finns som standard. Kammarbelysning och stort fönster gör det enkelt och smidigt att betrakta proverna utan att behöva öppna luckan och därmed påverka temperaturen. Kraftfullt luftcirkulationssystem garanterar mycket god uniformitet i kammartemperaturen även vid låga temperaturer. Ett riktat luftflöde gör även att temperaturen återhämtar sig mycket snabbt efter öppnande av luckan. Automatiskt avfrostningssystem skyddar kylelementen från isbildning som kan försämra kyleffekten. ES 120 / 252 är utrustade med ett mikroprocessorstyrt kontrollsystem, fördelen med detta är att värmen justeras med ett PID-system och att kylan justeras med ett proportionellt system som samarbetar med varandra, detta garanterar mycket exakt och stabil temperatur. Användarvänlig kontrollpanel med fyra digitala displayer som visar temperatur, tid, programnummer, och programsteg, samt flera funktions och varningslampor. Som tillval finns PC-mjukvara NüveTHERM™ för uppföljning av data på PC samt extra hyllor.

Tillbehör / relaterade produkter

Inga produkter hittades

På milmedtek.se erbjuder vi trygga betallösningar

Offert och personlig rådgivning

Kontakta oss!

E-post: mail@milmedtek.se
Telefon: 0455-332 770

Telefontid 08.00-16.30

Trygg E-handel

I samarbete med Svea Ekonomi erbjuder vi trygga betallösningar med både faktura och kortbetalning!

Leasing anpassad för er:

Vi erbjuder fördelaktiga leasingalternativ via Wasa Kredit för att sprida ut investeringen under ett par års tid. Köp den därefter för restvärdet. Kontakta oss!

Kontakta oss / Information

MILMEDTEK AB  |  Tennvägen 1, 371 50 Karlskrona
E-post: mail@milmedtek.se

Telefon: +46 455 332 770

Milmedtek hanterar personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning GDPR, se vår integritetspolicy här: Integritetspolicy

© Milmedtek AB  2020 |  » Om cookies