Skräddarsydd industri & labbteknik

Från applikation till funktion

0 produkter / 0,00kr

Till varukorgen-ikon

0

Skapa trygga arbetsplatser med UV222

Minimera smitta på arbetsplatsen med säkert Far UV-C-ljus med UV222

Att hålla anställda säkra, glada och friska är nyckeln till att maximera tillväxten för ditt företag. Arbetsgivare kan hjälpa till att förebygga och bromsa spridningen av infektionssjukdomar genom att upprätthålla en hälsosam arbetsmiljö. Arbetsplatser är mycket potenta miljöer för spridning av patogener. Möte med arbetskamrater i små utrymmen, samlingar i cafeterian och snabba pratstunder i korridorerna är viktiga delar i varje medarbetares arbetsrutin, men medför också risk för smittspridning. Vanliga virus kan påverka alla företags dagliga aktiviteter. Till exempel drabbar influensaepidemier som inträffar under hösten och vintern 5-15 % av befolkningen, och symtomen varar från 2 till 7 dagar. Detta leder till sjukfrånvaro hos anställda, lägre produktivitet för företaget och i slutändan ekonomisk förlust.

Far UV-C-ljus har visat sig desinficera ytor och luft på några minuter. Det är därför våra UV222-lampor, som avger ljus vid 222 nm, är perfekta för extra desinfektion som enkelt kan implementeras i alla typer av företag, och det är inte betingat av anställdas vanor eller beteende. Flertalet vetenskapliga artiklar har bevisat den bakteriedödande effekten och säkerhetsegenskaperna hos 222 nm-ljus. Våra Far UV-C-lampor har ett patenterat optiskt filter integrerat som blockerar potentiella skadliga våglängder, ett genombrott för desinfektion av upptagna utrymmen.

Kontinuerlig desinfektion utan avbrott

Förutom att vara mycket effektiva för att eliminera patogener, har våra produkter fördelen att de är lämpliga för kontinuerlig desinfektion av luft och ytor i närvaro av människor. Hittills har konventionella lågtryckskvicksilverlampor för UV med 254 nm varit den vanligaste lösningen för desinfektion av utrymmen, men de installeras i övre rumsventilationssystem för att undvika mänsklig exponering eftersom deras emissionsvåglängd skadar hudceller. Dessutom minskar inte traditionella rengöringsmetoder med kemikalier risken för infektion under arbetstid eftersom desinfektionen normalt görs i efterhand.

Till skillnad från traditionella metoder kan UV222-lampor installeras i trånga kontor och utrymmen utan att störa företagets processer.

UV222-lampor är den nya generationen av UV-ljusdesinfektionssystem som effektivt dödar patogener som virus och bakterier utan att störa personalens arbetsflöde och prestanda.

Miljövänlig desinfektion är enkelt

Traditionella kemiska produkter som används för rengöring är välkända för sina förorenande egenskaper men behövs fortfarande i många miljöer. Desinfektion med UV-ljus har den tydliga fördelen att inte ha någon negativ inverkan på vår miljö, så den kan användas som en kompletterande desinfektionslösning för att eliminera virus och bakterier samtidigt som förbrukningen av giftiga rengöringsmedel minskar.

Att minska användningen av kemikalier är enkelt med UV222 - installationen görs snabbt av utbildad personal, och konfigurationen anpassas till varje fall.

Våra Far UV-C-lampor kommer med avancerade algoritmer som maximerar bakteriedödande effektivitet och garanterar att exponeringen understiger reglerade ljusdosvärden. Detta säkerställer enkel och grundlig desinfektion med minimal ansträngning – med friska personal som resultat.

Kontakta oss för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa till att skydda ditt företag.

Begär offert på UV222 här:

 

UV222™ - För innfällning i kontorstaksplattor (UV222-ceiling)

Bekämpa spridningen av smittsamma sjukdomar med UV-ljus som är säkert för människor och djur med UV222.

Denna modell fälls på ett diskret sätt in i befintliga takplattor 

Denna modell med går att få med antingen 60 eller 100 graders utstrålning beroende på takhöjd och förhållanden till den yta eller område som ska säkras.

UV222™ - För inomhusanvändning med 100 graders lju (UV222-100)

Bekämpa spridningen av smittsamma sjukdomar med UV-ljus som är säkert för människor och djur med UV222.

Denna modell med 100 graders utstrålning passar för applikationer där lampan placeras lite närmare den yta eller område som ska säkras.

UV222™ - För inomhusanvändning med 60 graders ljus (UV222-60)

Bekämpa spridningen av smittsamma sjukdomar med UV-ljus som är säkert för människor och djur med UV222.

Denna modell med 60 graders utstrålning passar för applikationer där lampan placeras lite längre bort från den yta eller område som ska säkras. 

UV222™ - Säker desinfektion för ambulanser och his (UV222-ambulans/hiss)

Bekämpa spridningen av smittsamma sjukdomar med UV-ljus som är säkert för människor och djur med UV222.

Denna modell är speciellt framtagen för installation i ambulanser, transportfordon, hissar och andra trånga utrymmen där det kan finnas en potentiell smittorisk. Patienttransporter av Covid-patienter är ett tydligt exempel, men också hissar på köpcentrum och sjukhus där mycket folk är i rörelse och där luften blir relativt stillastående och full med mikrober från utandningsluft.  

Kontakta oss / Information

MILMEDTEK AB  |  Tennvägen 1, 371 50 Karlskrona  |  E-post: mail@milmedtek.se

Telefon: +46 455 332 770

Milmedtek hanterar personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning GDPR, se vår integritetspolicy här: Integritetspolicy

© Milmedtek AB  2023 |  » Om cookies