Skräddarsydd industri & labbteknik

Från applikation till funktion

0 produkter / 0,00kr

Till varukorgen-ikon

0

Skyddar idrottare och publik på de största arenorna

UV222™-lampor är det främsta alternativet för realtidsskydd

mot virus och bakterier i utrymmen där människor är närvarande, och det naturliga valet för att minimera infektionsrisken för världens bästa idrottare. UV Medico och lämporna i UV222™-serien har hjälpt till att skydda några av de största sportevenemangen i världen och våra flexibla lösningar passar perfekt för alla typer av tävlingar, turneringar och mästerskap.

Våra Far UV-C-lampor med ett integrerat patenterat filter bekämpar virus och bakterier på ett människosäkert sätt, vilket möjliggör kontinuerlig desinfektion medan människor fortfarande är närvarande. Denna unika lösning och desinficeringsmetod är mycket lämpad för stora sportevenemang med stora folksamlingar, för att skydda idrottare från potentiella smittkällor och hjälpa dem att fokusera på det som verkligen betyder något. Dessutom kan samma teknik användas för att skydda publiken.

Skydda spelarna

Under de senaste två åren, med pandemiutbrottet, har spelare i allt högre grad isolerats i "biologiska bubblor" för att skydda dem från omvärlden. Detta tillvägagångssätt introducerades för att återuppta sportevenemang i kontrollerade miljöer och förhindra spridning av infektioner. Det förhindrar dock inte ett utbrott bland idrottarna när infektionen väl har nått laget.

Ett exempel är EM i handboll 2022. Alla utom ett landslag hade covid-19-virusspridning bland spelarna. Några av lagen påverkades så till den grad att deras deltagande var i fara. Det enda landslaget som inte hade någon spridning av infektioner var Danmark – som också var det enda landslag som skyddades av UV222 från UV Medico.

Nyckeln var den kontinuerliga desinfektionen av områden och lokaler där människor är närvarande. Team Danmark uppnådde detta med UV222-lampor på bärbara fästen i alla gemensamma områden, vilket eliminerade patogener på ett säkert sätt för spelarna. Tack vare ett unikt filter som blockerar potentiella skadliga våglängder, avger våra lampor ljus med en topp på 222 nm, vilket effektivt dödar virus och bakterier utan att skada mänsklig vävnad. Även med en infekterad spelare som drabbades av infektionen hemma och gick med i turneringen halvvägs, spred sig inte smittan bland laget eftersom UV222 fortsatte att lysa på den danske spelaren.

Våra UV222-lampor har också hjälpt till att skydda olika lag mot spridning av infektioner vid UEFA Futsal Euro 2022 och de olympiska vinterspelen 2022 i Peking.

Kontakta oss för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa till att skydda ditt team eller event!

Skydda publiken och besökarna

Även om matcherna är det naturliga fokuset för idrottsevenemang, och atleterna i främsta rummet, bör vi inte glömma att den stora majoriteten av deltagarna är på läktaren. Under dessa evenemang kan arenor samla massiva folkmassor, vilket gör implementeringen av säkerhetsåtgärder, som att hålla avstånd till varandra, svårt.

Kontinuerlig desinfektion med Far UV-C är avsedd för desinfektion av ytor och luft, perfekt lämpad för dessa scenarier, där patogener som sprids genom luften kommer att avaktiveras så snart de kommer i kontakt med ljuset.

Till skillnad från traditionella desinfektionsmedel finns det inget behov av att rensa ett utrymme från personal och att skrubba ytor, eftersom UV222 kan användas i närvaro av människor. UV222 kan enkelt installeras på vilken arena som helst för att minimera spridningen av infektioner genom publiken och ge en säkrare upplevelse för fans som vill bevittna sina idoler på arenan.

Kontakta oss för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa till att skydda din arena eller lokal!

Begär offert på UV222 här:

 

UV222™ - För innfällning i kontorstaksplattor (UV222-ceiling)

Bekämpa spridningen av smittsamma sjukdomar med UV-ljus som är säkert för människor och djur med UV222.

Denna modell fälls på ett diskret sätt in i befintliga takplattor 

Denna modell med går att få med antingen 60 eller 100 graders utstrålning beroende på takhöjd och förhållanden till den yta eller område som ska säkras.

UV222™ - För inomhusanvändning med 100 graders ljusfält (UV222-100)

Bekämpa spridningen av smittsamma sjukdomar med UV-ljus som är säkert för människor och djur med UV222.

Denna modell med 100 graders utstrålning passar för applikationer där lampan placeras lite närmare den yta eller område som ska säkras.

UV222™ - För inomhusanvändning med 60 graders ljusfält (UV222-60)

Bekämpa spridningen av smittsamma sjukdomar med UV-ljus som är säkert för människor och djur med UV222.

Denna modell med 60 graders utstrålning passar för applikationer där lampan placeras lite längre bort från den yta eller område som ska säkras. 

UV222™ - Säker desinfektion för ambulanser och hissar (UV222-ambulans/hiss)

Bekämpa spridningen av smittsamma sjukdomar med UV-ljus som är säkert för människor och djur med UV222.

Denna modell är speciellt framtagen för installation i ambulanser, transportfordon, hissar och andra trånga utrymmen där det kan finnas en potentiell smittorisk. Patienttransporter av Covid-patienter är ett tydligt exempel, men också hissar på köpcentrum och sjukhus där mycket folk är i rörelse och där luften blir relativt stillastående och full med mikrober från utandningsluft.  

Kontakta oss / Information

MILMEDTEK AB  |  Tennvägen 1, 371 50 Karlskrona  |  E-post: mail@milmedtek.se

Telefon: +46 455 332 770

Milmedtek hanterar personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning GDPR, se vår integritetspolicy här: Integritetspolicy

© Milmedtek AB  2023 |  » Om cookies