0

Favorit-ikon

0

0

Jämför-ikon

0

0 produkter / 0,00kr

Till varukorgen-ikon

0

Hem / Tjänster

Vi på Milmedtek AB erbjuder kvalificerad teknisk service och underhåll av medicintekniska produkter

Köp kvalitetsutrustning inom laboratorieteknik, steriliseringsteknik och medicinteknik via oss. Vi har egen serviceorganisation och eget serviceansvar för alla våra produkter.

Vi kan hantera hela eller delar av ert servicebehov och även fungera som en extra resurs som hjälper er att kapa topparna när belastningen blir för stor. 

Vårt vinnande koncept är att fungera som er förlängda arm ut mot kunden. Genom detta skapas en kostnadseffektiv serviceorganisation som ger tid och resurser över till er egen kärnverksamhet. 

Att alltid sätta kunden i centrum och hantera era kunder på ett professionellt och flexibelt sätt är självklart för oss. Vi vänder oss till leverantörer av medicinteknisk och diagnostisk utrustning, laboratorieutrustning och biotech, men även direkt till hälsocentraler, testcentra och företagshälsovård med mera i hela Sverige. Vi erbjuder service på plats hos kund eller på vår serviceverkstad i Karlskrona. 

Milmedtek erbjuder också ett brett utbud av laboratorie- och medicintekniska produkter, se produkter Vi är sedan 2003 ISO 9001-certifierade och arbetar enligt ISO 14001 vad gäller miljö och enligt ISO 27001 för informationssäkerhet. 

Vi strävar efter att uppfylla just dina laboratorietekniska/medicintekniska behov.

Kontakta oss / Information

MILMEDTEK AB  |  Tennvägen 1, 371 50 Karlskrona  |  Mörtnäs Hagväg 3, 139 36 Värmdö
Fax: +46 455 332 671, Mail: mail@milmedtek.se

Telefon: +46 455 332 770

© Milmedtek AB  2016 |  » Om cookies  |  » Sitemap