0 produkter / 0,00kr

Till varukorgen-ikon

0

Hem / Produkter / Lungfunktion - Spirometri

Lungfunktionsutrustning - Spirometri

Vi representerar Medisoft och Medical Graphics på den svenska och danska marknaden. Två världskända och ledande tillverkare av lungfunktionssystem från vilka vi kan erbjuda all typ av av undersökningsutrustning.

MGC Diagnostics Corporation och Medisoft S.A.

MGC Diagnostics®, USA, och Medisoft, Belgien, är globala medicintekniska företag dedikerade till lungfunktionslösningar för all hälsoverksamhet. Sedan 1977 har de utvecklat, tillverkat och marknadsfört icke-invasiva diagnostiska system för upptäckt, klassificering och hantering av lungsjukdomar. Detta entydiga fokus styr deras strategi och definierar vårt engagemang för kunder.

Medisoft ägs sedan ett par år tillbaka av MGC Diagnostics men företagen fortsätter att utveckla och marknadsföra egna produktserier. Detta har gett stora samarbetsfördelar och är en lösning som möjliggjort att vi kan erbjuda en av de bredaste serierna med utrustning och tekniker för detta område.

Combo Astma Managing system kombinerar Medisofts FeNO+ och spirometer med Resmon Pro FOT för detaljerad mätning av obstruktioner, lungfunktion och eventuella infektioner allt i ett sammankopplat användarvänligt system! Läs mer här: Combo - produktblad

Milmedtek är återförsäljare för Medisoft S.A. och Medical Graphics - MGC Diagnostics Corporation i Sverige, Danmark och Norge. 

Kontakta oss för konsultation och offert!

Produktkataloger:

Astma och lungsjukdomsdiagnostisering:
Lungfunktionssystem P.F.T.
Exercisesystem CPX:
Spirometri:
Kontakta oss / Information

MILMEDTEK AB  |  Tennvägen 1, 371 50 Karlskrona
Fax: +46 455 332 671, Mail: mail@milmedtek.se

Telefon: +46 455 332 770

Milmedtek hanterar personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning GDPR, se vår integritetspolicy här: Integritetspolicy

© Milmedtek AB  2018 |  » Om cookies